BusHurenHopper

EEN RUIME BUS OF VERHUISWAGEN HUREN IN DE BILT! 

Ga je naar een andere woning verhuizen of heb je zakelijk iets te vervoeren? Dan huur je bij Autohopper autoverhuur in De Bilt voor een scherpe prijs een bus? Wij hebben in onze huurvloot een brede range aan bestelbussen in diverse formaten. Van een kleine bestelbus met een inhoud van 6m3 (bijv. Renault Trafic) tot een grote bakwagen met elektrische laadlift met een inhoud van 20m3 (handig voor verhuizingen of het vervoeren van zware spullen). En in al onze bussen mag je gewoon met een normaal B-rijbewijs rijden. Lekker handig toch?

ZO HEEFT AUTOHOPPER VOOR JOU KLUS ALTIJD DE JUISTE BUS!

In onderstaand overzicht kan je makkelijk een bus reserveren of prijsberekening maken. Heb je liever telefonisch contact? Bel 030-2202094

HUREN ZONDER ADDERTJES ONDER HET GRAS!

Wil je een bestelbus huren maar toch niet te veel geld uitgeven en zonder addertjes onder het gras? Dan ben je bij Autohopper autoverhuur in De Bilt aan het juiste adres. Wij zijn sinds 2014 al aangesloten Autohopper autoverhuur en hebben sindsdien al vele klanten geholpen in regio De Bilt (Utrecht). Autohopper is een landelijke verhuur formule met meer dan 100 vestigingen in het land, Autohopper is no-nonsense autoverhuur en maakt het voor iedereen mogelijk om eenvoudig een jonge representatieve auto of verhuisbus te huren. 

Wil je meer informatie over onze bestelbussen of heb je maatwerk nodig? bel dan gerust met onze verhuurreceptie 030-2202094

Waar vind je ons? Kom je  uit De Bilt, Bilthoven, Groenekan, Maartensdijk of Zeist? Dan kunt u ons makkelijk vinden aan C. de Haasweg 66 in Bilthoven (Industrieterrein Larenstein, autoboulevard).

DUS HOP HOP, NAAR AUTOHOPPER!