autohopperVakgarage

GOEDKOOP EEN AUTO OF BESTELBUS HUREN IN DE BILT!

Bij Vakgarage en Autohopper De Bilt kan je eenvoudig, snel en goedkoop een personenauto, of bestelbus huren. Kom je uit De Bilt, Bilthoven, Groenekan, Maartensdijk of Zeist (Utrecht)? Dan ben je bij Autohopper autoverhuur in De Bilt aan het juiste adres. 

In onderstaand overzicht kan je makkelijk een personenauto / verhuisbus reserveren of prijsberekening maken. Heb je liever telefonisch contact? Bel 030-2202094

DE NO-NONSENSE AUTOVERHUURDER

Heb je een kleine auto nodig om even op (zakelijk) bezoek te gaan of een ruime station voor een vakantie, dan is Autohopper autoverhuur in De Bilt (Utrecht) de juiste autoverhuurder voor jou. Ook verhuren wij een brede range van bestelbussen. Van een kleine bestelbus (6m3) tot een grote bakwagen met elektrische laadlift (20m3) wat ideaal is voor een verhuizing. Dit tegen scherpe tarieven met goede en transparantie condities zonder addertjes onder het gras. Wil je heel goedkoop een auto huren dan huur je onze bestickerde promo auto al voor € 19,- per dag. Dat noemen wij nou No-Nonsense!! 

GOEDKOOP EEN BESTELBUS OF VERHUISBUS HUREN IN DE BILT?

Heb je goederen te vervoeren of ga je verhuizen? Dan heeft Autohopper een ruim assortiment bestelbussen. Variërend met een inhoud van 6m3 (formaat Renault Trafic)  tot 20m3, (verhuiswagen met elektrische laadlift) wat ideaal is voor grote volumes of zware spullen. En al onze bussen zijn met een normaal B-rijbewijs te rijden.

VerhuizenHop

ZAKELIJK HUREN OF SHORTLEASEN? 

Heb je zakelijk behoefte aan flexibele mobiliteit voor korte of lange periodes? Speciaal voor onze zakelijke klanten die regelmatig een auto of bestelbus huren hebben wij zakelijke tarieven. Wil je hier meer informatie over? Neem dan even contact op met onze verhuur afdeling. Telefoon: 030-2202094 of mail: info@vakgaragedebilt.nl

Zakelijk_en_shortlease