vakgarage_29

GOEDKOOP EEN LUXE AUTO HUREN IN BILTHOVEN


Eenvoudig, snel en goedkoop een auto huren in Bilthoven? Dan bent u bij Autohopper De Bilt in Bilthoven aan het juiste adres. Wij verhuren nieuwe luxe personenauto’s. U leest alles over de tarieven en voorwaarden van no-nonsense autoverhuur op deze website.

Bij onze vestiging kunt u eenvoudig en voor een hele scherpe prijs een luxe auto huren. Al onze huurauto’s zijn voorzien van airco, vijf deuren en een audioinstallatie. Voor de tarieven en direct reserveren kijkt u hieronder in de reserveringsmodule. Heeft u een auto voor een weekend of een week nodig? Dit kan tegen speciale scherpe tarieven!

Ook bedrijven kunnen eenvoudig bij Autohopper De Bilt een auto huren, dit kan van één dag tot enkele maanden neem contact op met ons via telefoonnummer 030-2202094 en wij bespreken graag welke oplossing wij hebben voor uw mobiliteitsbehoefte.

Vakgarage De Bilt is aangesloten bij de landelijke Autohopper autoverhuur formule, Autohopper staat voor no-nonsense autoverhuur en maakt het voor iedereen mogelijk om eenvoudig een auto te huren. Met bijna 80 Autohopper verhuur vestigingen is er altijd wel een autoverhuurbedrijf bij u in de buurt. Komt u uit Bilthoven of omgeving dan bent u bij ons voor het huren van een auto aan het juiste adres.

Onze vestiging in Bilthoven is goed bereikbaar per auto, fiets of openbaar vervoer. Plan eventueel de route via OV9292. Er is bij ons voldoende gelegenheid om uw fiets veilig te stallen of uw auto te parkeren.

Direct een auto reserveren? bel naar tel. (030) 22 02 094.